به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، ترویج غذای سالم و سبک غذایی سالم یکی از مهمترین راهبردها برای ایجاد سلامتی در بین آحاد جامعه و ارتقای سطح نشاط در بین مردم است.
فرهنگسرای امید با همین هدف و آموزش سبک غذایی سالم بین خانوادهها، کارگاه آموزشی «همه چی با قارچ» را برگزار میکند. در این کارگاه معصومه عیوضی کارشناس آشپزی صدا و سیما فرهنگسازی غذایی کرده و شیوه جایگزینی قارچ به جای گوشت در غذاها را آموزش میدهد. همچنین خواص و فواید قارچ توسط کارشناس حاضر در جلسه بیان شده و به سوالات شرکتکنندگان پاسخ داده میشود. علاوه براین، در بخش دیگری از این کارگاه، آشپزی با قارچ و غذاهایی که با این ماده غذایی میتوان طبخ کرد، آموزش داده میشود.
کارگاه غذایی «همه چی با قارچ» با مشارکت انجمن صنفی پرورش قارچ خوراکی ایران و به صورت رایگان برای عموم علاقهمندان برگزار میشود. براساس این گزارش، این کارگاه روز دوشنبه ۱۴ آذرماه از ساعت ۱۰:۳۰ در فرهنگسرای امید برگزار میشود. علاقهمندان برای ثبت نام و حضور در این کارگاه میتوانند با شماره تلفن ۳۳۳۰۳۸۴۲ تماس بگیرند.
انتهای پیام/