پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
ساعت : ۱۰:۲۸
کد خبر: ۲۴۲۰۰
|
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۰
مشاور تغذيه‌اي معاونت بهداشت وزارت بهداشت از توزيع ميان وعده‌هاي سالم براي دانش‌آموزان در بوفه مدارس خبرداد.

به گزارش "َشهر" به نقل از وبدا، دكتر ابوالقاسم جزايري در اين باره افزود: بوفه مدارس مي‌تواند با فروش مواد غذايي مناسب مانند ساندويچ‌هاي نان و پنير، يا تهيه بسته‌بندي ميوه مانند سيب و خيار به تغذيه دانش‌آموزان كمك قابل توجهي كند.

 

وي تأكيد كرد: صبحانه سنتي مانند نان، پنير و شير، سبب تمركز حواس ميان دانش‌آموزان مي‌شود.

 

جزايري با بيان اين كه در كشور ما مصرف ميوه به عنوان ميان وعده در ميان دانش‌آموزان فرهنگ‌سازي نشده است، افزود: در حال حاضر در بوفه مدارس، مواد غذايي نامناسب مانند چيپس، كالباس و سوسيس توزيع مي‌شود كه لازم است با مساعدت مسوولان مدارس، اولياء و وزارت بهداشت، ميان وعده‌هاي مناسب و سالم را در اختيار دانش‌آموزان قرار داد.

 

وي خاطرنشان كرد: هر ماده غذايي كه در مدارس توزيع مي‌شود،  بايد پروانه ساخت از وزارت بهداشت و مهر استاندارد داشته باشد.

 

جزايري با تأكيد بر اين كه خانواده‌ها نقش مؤثري در عادات تغذيه‌اي فرزندانشان دارند، توصيه كرد: در سفره‌هاي غذايي به جاي مصرف نوشابه‌هاي گازدار از دوغ كم نمك همراه با وعده‌هاي غذايي استفاده شود.

نظر شما