به گزارش "َشهر" به نقل از وبدا، دكتر ابوالقاسم جزايري در اين باره افزود: بوفه مدارس ميتواند با فروش مواد غذايي مناسب مانند ساندويچهاي نان و پنير، يا تهيه بستهبندي ميوه مانند سيب و خيار به تغذيه دانشآموزان كمك قابل توجهي كند.
وي تأكيد كرد: صبحانه سنتي مانند نان، پنير و شير، سبب تمركز حواس ميان دانشآموزان ميشود.
جزايري با بيان اين كه در كشور ما مصرف ميوه به عنوان ميان وعده در ميان دانشآموزان فرهنگسازي نشده است، افزود: در حال حاضر در بوفه مدارس، مواد غذايي نامناسب مانند چيپس، كالباس و سوسيس توزيع ميشود كه لازم است با مساعدت مسوولان مدارس، اولياء و وزارت بهداشت، ميان وعدههاي مناسب و سالم را در اختيار دانشآموزان قرار داد.
وي خاطرنشان كرد: هر ماده غذايي كه در مدارس توزيع ميشود، بايد پروانه ساخت از وزارت بهداشت و مهر استاندارد داشته باشد.
جزايري با تأكيد بر اين كه خانوادهها نقش مؤثري در عادات تغذيهاي فرزندانشان دارند، توصيه كرد: در سفرههاي غذايي به جاي مصرف نوشابههاي گازدار از دوغ كم نمك همراه با وعدههاي غذايي استفاده شود.