کد خبر: ۱۳۷۳۱۶

خوانش «لکه‌ها»، اثر زویا پیرزاد در «عصرانه با کتاب» فرهنگسرای فردوس

یازدهمین برنامه عصرانه با کتاب کتابخانه فردوس، با خوانش و بررسی داستان کوتاهی از زویا پیرزاد با عنوان «لکه‌ها» برگزار می‌شود.

خوانش «لکه‌ها»، اثر زویا پیرزاد در عصرانه با کتاب فرهنگسرای فردوسبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ دهمین نشست برنامه‌ی «عصرانه با کتاب»، از ساعت ۱۶:۳۰ روز چهارشنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۲، با خوانش و بررسی داستان کوتاه «لکه‌ها» از کتاب «طعم گس خرمالو» اثر زویا پیرزاد برگزار خواهد شد.

زویا پیرزاد، نویسنده و مترجم ارمنی تبار ایرانی، متولد سال ۱۳۳۱ در آبادان است که سال ۱۳۸۰ با رمان «چراغ‌ها را من خاموش می‌کنم» جوایزی همچون: بهترین رمان سال پکا، بهترین رمان سال بنیاد هوشنگ گلشیری، کتاب سال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و لوح تقدیر جایزه ادبی یلدا را به دست آورد و با مجموعه داستان کوتاه «طعم گس خرمالو» یکی از برندگان جشنواره بیست سال ادبیات داستانی در سال ۱۳۷۶ و جایزه «کوریه انترناسیونال» در سال ۲۰۰۹ شد.

آثار پیرزاد شامل سه مجموعه داستان کوتاه با نامهای «طعم گس خرمالو»، «یک روز مانده به عید پاک» و «مثل همه عصرها»، دو رمان «چراغ‌ها را من خاموش می‌کنم» و «عادت می‌کنیم»، همچنین ترجمه «آلیس در سرزمین عجایب» از لوییس کارول و «آوای جهیدن غوک» مجموعه‌ای از هایکوهای ژاپنی است. سه مجموعه داستان کوتاه پیرزاد در سالهای اخیر در یک جلد با عنوان «سه کتاب» منتشر شده‌است.

«لکه‌ها» بيان روابط علی، ليلا و رویاست. نویسنده در روند ارتباط این سه نفر، لحظه‌هايی را برمی‌‌گزيند و با نظرگاهی عينی آنها را در كنار هم می‌گذارد. ليلا که درگير ازدواج با علی و تشکیل زندگی است، بر حسب اتفاق لكه‌ای قهوه‌ای روی شلوار سفيد علی می‌‌بيند و بعد... . ساختار داستانی «لكه‌ها» غیر منسجم، پاره‌پاره و پراكنده، از نوع داستان‌های کوتاه و متداول است. نویسنده با نشان دادن «لکه‌ها»، به طرح تباهی و ناروایی‌های اجتماعی با دید انتقادی می‌پردازد و به اعتراض بر ضد آن بر می‌خیزد.

«عصرانه با کتاب» چهارشنبه‌های هر دوهفته یک بار، از ساعت ۱۶:۳۰ در کتابخانه فردوس میزبان دوستداران کتاب و کتابخوانی خواهد بود و حضور برای عموم در آن آزاد است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این برنامه به فرهنگسرای فردوس، در فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس شرق، بعد از خیابان شهید سلیمی جهرمی، کتابخانه فردوس مراجعه کنند. برای اطلاعات بیشتر به نشانی ferdos.farhangsara در شبکه‌های اجتماعی مراجعه فرمایید یا با شماره تلفن ۴۴۰۸۱۰۴۳ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو

آغاز پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»

آغاز ثبت‌نام جشنواره تابستانه «نو+جوانه‌ها» در تهران

«زن و بچه» سعید روستایی پروانه نمایش گرفت

چهارمین نشست کانون پیشگامان ظهور با موضوع امام زمان(عج) در فرهنگسرای عطار نیشابوری

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «روح الله» منتشر شد

شاعران در بیعت با شهید غیرت سرودند؛ «قصه جریحه‌دار» میراث‌دار خون شهید

بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی در روز ارتحال امام(ره) رایگان است

پنجاه و ششمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «انقلاب به افق قلب‌ها»

دومین جشنواره گلابگیری فرهنگسرای معرفت

آموزش نمایش خلاق کودک و نوجوان در فرهنگسرای ارسباران

دوره تربیت ژورنالیست سینما و تلویزیون برگزار می‌شود

جلسات هفتگی «مثنوی‌خوانی» در فرهنگسرای ابن سینا

آغاز دوبله «آن‌شرلی» با نصرالله مدقالچی و مریم شیرزاد

اعتراض هنرمندان ۴۲ کشور جهان به جنایات رژیم صهیونیستی با زبان هنر