کد خبر: ۸۲۳۹۵

به همت مرکز آموزش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران:

نشست تخصصی تحول در آموزش برگزار شد

اولین نشست تخصصی تحول آموزشی با رویکرد خلاقیت در آموزش های فرهنگی-هنری با حضور حجت الاسلام حسن ناصری‌پور، عبدالرضا کردی و جمعی از معلمان و مربیان سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حجت‌الاسلام ناصری‌پور سرپرست معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در اولین نشست تخصصی تحول آموزشی با رویکرد خلاقیت در آموزش های فرهنگی-هنری گفت: آن چیزی که می‌تواند مستقیم سازمان را مجذوب کند، خلاقیت است.

وی گفت: نسخه ای که خداوند برای مخلوق پیچیده، نسخه کاملتری از مخلوق به مخلوق است. به طور کلی در دنیا شاهد دو عقل هستیم؛یکی عقل تحصیلی که ماحصل تجربه و علم بشر است. همه موارد به کارگرفته شده که انسان را به راه سعادت می‌رساند، ایجاد اصلیت انسان و شخصیتی که امروز به عنوان انسان می بینیم است. جرم و جنایت ها، نهایت عقل تحصیلی بشر است. اوج آن امروز در عالم گروه هایی است که بی رحمانه به ساحت وجودی بشر حمله می‌کند.

ناصری‌پور افزود: عقل شهودی را بشر کنار گذاشته است. در صورتی که همه تحولات عالم در جهت سیر تکامل بشر از طریق این عقل شهودی صورت می‌گیرد. عقل شهودی به قبح و حسن مسائل می پردازد. انسان را در تحولات به جایی می برد که می تواند او را به جایی والا برساند. امروز همه عالم دربرابر آن عقل شهودی سر تعظیم فرو می آورند.

ناصری پور ادامه داد: تحولی مورد قبول است که شاخصش ارتباط با خدا و عقل شهودی باشد. همه تحولات دیگر در مقابل این تحول باطل هستند.

سرپرست معاونت فرهنگی هنری درباره خلاقیت بیان کرد: بعضی از صاحب مسندان علمی می گویند که خلاقیت اکتسابی است و هیچ علمی نیست که انسان نتواند آن را کسب کند و خلاقیت هم جزو آن است.

وی درباره ویژگی‌های خلاقیت تصریح کرد: خلاقیت پدیده ای چالش پذیر است و پرتضاد؛ ما عادت کرده ایم که معمول زندگی کنیم اما کسی که دنبال خلاقیت است، زندگی اش عادی نیست. خلاقیتی که اثر آن از عقل شهودی باشد سفارش شده است. ویژگی دیگر خلاقیت مجذوب کنندگی است که می‌تواند یک سازمان را مجذوب کند.

ناصری‌پور با اشاره به مربیان ادامه داد: یادمان باشد با توجه به جایگاهی که شما دارید، هر هفته و مدام باید با خلاقیت پیش رفت. سازمان ما سازمانی است که برای انسان ها کار می کند و انسان های آینده را می سازد. بر اساس نیازی که احساس می شود و قطعی است باید آینده سازی کنیم. آن چیزی که ما را در سازمان فرهنگی هنری موفق می کند، آموزش است که براساس نگاه آینده پژوهی و آینده سازی باشد. مدیریت در شهرداری، به خصوص در حوزه فرهنگی باید جلوتر از نیاز مردم باشد.

وی درباره سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: رویکرد ما در فضای سازمان رویکرد ارتقای سطح زندگی مردم است. یعنی رفتار مردم تغییر کند. یعنی در هر فضایی که قرار داریم یک عنصری از خانواده که می تواند تاثیر خود را بگذارد تغییر دهیم. ما باید در حوزه خلاقیت به سمتی برویم که رویکرد رفتاری مخاطبان را مورد دقت قرار دهیم و سعی کنیم از گیر کردن در مسائل ابتدایی رها شویم و از ساختار های معمول بیرون بیاییم. باید بتوانیم خدا را در رفتارمان ناظر باشیم و انعطاف در آن ایجاد کنیم. نباید در چارچوب ساختاری گیر بیفتیم.

در ادامه، عبدالرضا کردی رییس مرکز جهانی خلاقیت که اداره نشست را برعهده داشت با شیوه ای نوین و خلاقانه به بیان اظهاراتی پیرامون ایجاد تحول در سیستم آموزشی و خلاقیت در آن پرداخت.

وی گفت: هیچ تحولی بدون سرمایه گذاری اتفاق نمی افتد. اگر حقوق معلمان تعطیل است نمی تواند حقوق مخاطب خود را بالا ببرد. آدم خوشحال ناخودآگاه خوشحال است. ما باید بفهمیم تحول اصلا بیرونی نیست. کسی که در چشمانش تحول و زندگی نباشد هرکس را ببیند مسموم می کند.

کردی درباره چهار نوع حال آدمی گفت: اولی حال مخموری که خرابترین و فاسدترین حال است. دومی حال محصوری که حالی بدون خلاقیت است. سومی حال منشوری که جذابیت گفتاری دارد. چهارم هم حالی که در آن خدا حس می شود و حال منصوری است.

وی افزود: ما باید در تدریس بتوانیم از شعر و موسیقی استفاده کنیم. تا از خودمان شروع نکنیم هیچ نتیجه ای نمی گیریم.باید ظرفیت هوشی را تشخیص دهیم. تحول از ما و نه هیچ کس دیگر شروع می شود. همه خلاقیت خنده است و آدمی که خلاق است همیشه می خندد. باید برای تحول آموزشی شوق زندگی را در خود ایجاد کنید و فعالیت ها را باعلاقه انجام دهید.

کردی با در انتهای نشست با پاسخگویی به سوالات حضار، مربیان را برای تفکر در خود و ایجاد خلاقیت در نحوه تدریس تشویق کرد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس