کد خبر: ۱۱۵۰۰۶

در مراسم آغاز هفته «هنر انقلاب»؛

چهره هنر انقلاب اسلامی سال ۹۸ معرفی شد

مراسم افتتاح برنامه‌های «هفته هنر انقلاب اسلامی» چهارشنبه ۱۸ فروردین با تجدید بیعت با آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهدا و معرفی چهره هنر انقلاب اسلامی ۱۳۹۸ برگزار شد. چهره هنر انقلاب ۹۹ روز 23 فروردین ماه به صورت آنلاین معرفی می‌شود.

چهره هنر انقلاب اسلامی سال ۹۸ معرفی شدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مراسم آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی صبح امروز چهارشنبه ۱۸ فروردین در مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) و تجدید میثاق با آرمان‌های ایشان آغاز شد.

در این مراسم محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری، مجدالدین معلمی معاون هنری حوزه هنری و دبیر «هفته هنر انقلاب»، محمد زرویی نصرآباد مدیرعامل سپهر سوره هنر، سیدمسعود شجاعی طباطبایی مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، میلاد عرفان‌پور مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری و جمعی از مدیران حوزه هنری و هنرمندان حضور داشتند.

محمدمهدی دادمان در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران درباره آغاز برنامه‌های هفته هنر انقلاب در مرقد مطهر امام راحل (ره) گفت: تصمیم گرفتیم در آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی با آرمان‌های امام راحل (ره) عزیز تجدید بیعت کنیم و یک بار دیگر به خودمان و همراهان یادآوری کنیم که ما تا انتها در مکتب امام خمینی و با شاخصه‌های حرکتی ایشان، خودمان را تنظیم می‌کنیم و تا پایان در این راه هستیم.

مراسم افتتاح رسمی هفته هنر انقلاب اسلامی ۱۴۰۰، در جوار مزار شهید سیدمرتضی آوینی ادامه پیدا کرد. اجرای این مراسم برعهده رسالت بوذری بود.

در این مراسم حسن روح الامین به عنوان چهره هنر انقلاب سال ۱۳۹۸ از میان ۵ کاندیدای نهایی معرفی شد. 

۵ کاندیدای نهایی چهره هنر انقلاب ۹۹ شامل جواد افشار، صابر شیخ رضایی، غلامرضا صنعتگر، حسن روح الامین و محسن کاظمی بودند که سال گذشته به دلیل پاندمی کرونا مراسم پایانی و معرفی این چهره برگزار نشد.

حسن روح الامین پس از دریافت لوح تقدیر «هفته هنر انقلاب» در سخنانی گفت: مطلبی که الان به ذهنم می‌آید تا آن را بیان کنم این است که به قول استاد موحد «ما هنوز هنرمندی در تراز انقلاب اسلامی نداریم، ما سرباز در تراز انقلاب اسلامی داشتیم و داریم مثل شهید حاج قاسم سلیمانی»، به نظر من هنرمند انقلابی هنرمندی است که چه از لحاظ کیفی و چه از لحاظ شناخت جامعه و دور ریختن اضافات ذهنی، هنرش را ارائه کند.

وی بیان کرد: دوستان لطف کردند و من را به عنوان چهره هنر انقلاب معرفی کردند اما من احساس می‌کنم قدردانی باید بعد از مردن ما اتفاق بیفتد و امیدوارم در امت رسول الله از دنیا برویم.

بر این اساس، «هفته هنر انقلاب اسلامی» در سال ۱۴۰۰ از ۱۸ تا ۲۵ فروردین از سوی حوزه هنری با برپایی مجموعه رویدادهایی در سراسر کشور برگزار می‌شود.

همچنین پس از بررسی کاندیدهای نهایی چهره هنر انقلاب ۹۹ شامل علی‌محمد مؤدب شاعر و منتقد ادبی و مؤسس شهرستان ادب، وحید یامین‌پور پژوهشگر و نویسنده، محمدرضا دوست‌محمدی طراح گرافیک و تصویرساز، افشین علا شاعر و پژوهشگر ادبی و جلیل سامان فیلم‌نامه‌نویس، تهیه‌کننده و کارگردان، از میان آنها چهره سال هنر انقلاب ۲۳ فروردین ماه به صورت آنلاین معرفی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس

فراخوان مسابقه روایت‌نویسی «به نام وطن» منتشر شد

۶ شب تعزیه و مرثیه‌خوانی در باغ کتاب تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴

خوانش نمایشنامه «راز پروانه‌ها» در فرهنگسرای عطار نیشابوری

فرشته‌ها شبیه «فرشته‌»اند؛ آقازاده‌ها این دختر را خوب بشناسند

آغاز اکران آنلاین مستند برگزیده جشنواره فیلم فجر