کد خبر: ۱۲۵۴۴۷

بازنمایی زندگی به سبک ایرانی و اسلامی، از ملاک‌های مهم انتخاب در جشنواره فیلم شهر بود

سیدمحمدرضا خوشرو، عضو هیأت انتخاب بخش آثار بلند سینمایی هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر گفت: مولفه‌ها و شاخصه‌هایی که برای انتخاب آثار در جشنواره‌ای مانند فیلم شهر باید رعایت شود، بیشتر شامل مواردی است که به بازنمایی زندگی شهری به سبک ایرانی و اسلامی بپردازد.

بازنمایی زندگی شهری به سبک ایرانی و اسلامی، از ملاک‌های مهم انتخاب در  جشنواره بین المللی فیلم شهر بود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،سیدمحمدرضا خوشرو، عضو شورای عالی نمایش سیما و عضو هیأت انتخاب بخش «سینمایی» هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، درباره ملاک انتخاب آثار در این جشنواره گفت:‌ مولفه‌ها و شاخصه‌هایی که برای انتخاب آثار در جشنواره‌ای مانند فیلم شهر باید رعایت شود، بیشتر شامل مواردی است که به بازنمایی زندگی شهری به سبک ایرانی و اسلامی، عناصر و متغیرهای مرتبط با هویت‌های شهری و مقوله‌هایی مرتبط با موضوع صیانت از شهر می‌پردازد. همچنین، حقوق شهروندی و ترویج الگوهای مناسب رفتارهای فردی و اجتماعی که به زیست بهتر مردم شهر کمک می‌کند، از دیگر ملاک‌های انتخاب آثار محسوب می‌شود. 
وی افزود: آثار سینمایی این جشنواره عمدتا فیلم‌هایی بودند که در جشنواره‌های مطرح کشور نمایش داده شده بودند و از سطح کیفی خوبی برخوردار بودند. در حوزه آثار ویدئویی، برخی فیلم‌ها که به دبیرخانه جشنواره رسید، با اینکه اولین تجربه فیلمسازان بود، فیلم‌های بسیار خوب و با کیفیتی بودند و این جای امیدواری دارد که در حوزه مقولات مرتبط با شهرنشینی، آثار و محصولات فرهنگی هنری جدی‌تری داشته باشیم.
این مدرس دانشگاه گفت: بعد از اینکه شرایط و محدودیت‌های کرونا که برای برگزاری جشنواره‌ها حاکم بود را پشت سر گذاشتیم، در حال حاضر یکی از جدی‌ترین اقدامات حوزه فرهنگی و هنری کشور، جشنواره فیلم شهر است که امیدوارم با کمتر شدن محدودیت ها جشنواره خوبی داشته باشیم. 
مدیر شبکه تلویزیونی «نسیم»، در ادامه با اشاره به گسترش زندگی شهرنشینی یادآور شد: از منظر جامعه، جامعه ایرانی، این کشور مجموعه‌ای از ساکنین را دارد و بخشی از این ساکنین (حدود 70 درصد مردم) در شهرها زندگی می‌کنند، همچنین گستره شهری روز به‌روز در حال افزایش بوده و بسیار ضروری است که در خصوص این موضوع که مبتلابه مردم است، آموزش‌هایی در حوزه فرهنگ‌پذیری و جامعه‌پذیری، با اهداف و کارکردهای مشخص، از طریق تولید محصولات فرهنگی و هنری به مردم ارائه شود. بنابراین برگزاری این جشنواره و هدایت تولیدات هنری به این سمت بسیار ضروری است. 
وی ادامه داد: برگزاری جشنواره فیلم شهر که امسال هشتمین دوره خود را پیش رو دارد، باید با قوت بیشتری ادامه پیدا کند، امیدواریم روز به روز شاهد آثار با کیفیت‌تر و جدی‌تری مربوط به شهر باشیم. 
هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، به دبیری مجید اکبرشاهی 27 تا 31 تیر ماه در پردیس سینما گالری ملت برگزار می‌شود. علاقمندان می‌توانند برای دریافت آخرین اطلاعات هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر به کانال تلگرامی این رویداد هنری به نشانی  T.ME/SHAHRFILMFEST و اینستاگرام رسمی جشنواره WWW.INSTAGRAM.COM/SHAHRFILMFEST مراجعه کنند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹