کد خبر: ۱۱۱۷۷۰

هنر می‌تواند به ثبت همدلی مردم و کارد درمان در ایام کرونا کمک کند

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: فعالان فرهنگی باید دست به دست همدیگر دهند و با استفاده از ابزارهای نوین و هنر، پیام مواسات و ایثارگری کادر درمان را به نسل های آینده منتقل کنند.

هنر می‌تواند به ثبت همدلی مردم و کارد درمان در ایام مبارزه با کرونا کمک کند
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس حسین میرزایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، در واکنش به اهمیت برگزاری جشنواره ادبی فصل همدلی از سوی فرهنگسرای اندیشه، گفت: وقایع نگاری مواسات و همدلی حاکم بر جامعه در ایام مبارزه با کرونا دارای اهمیت دوچندان است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب نسبت به لزوم تشویق مردم به مواسات، تصریح کرد: با توجه به رهنمودهای ایشان موجی از همدلی در عرصه های مختلف شکل گرفت اما اکنون مجددا به روال عادلی بازگشتیم.
وی با تاکید بر اینکه مولفه مواسات بخشی از فرهنگ ایمانی و اسلامی است، ادامه داد: این مهم در حالیست که در فرهنگ غرب افراد بجای کمک کردن به همدیگر، به فروشگاه ها هجوم می برند و علیه همدیگر اقدام می کنند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به اینکه فعالان فرهنگی باید دست به دست همدیگر دهند و با استفاده از ابزارهای نوین و با بهره گیری از هنر پیام مواسات و ایثارگری کادر درمان را به نسل های آینده منتقل کنند، افزود: پرداختن به هر موضوعی در قالب هنر سبب ماندگار شدن آن امر می شود از این رو هنرمندان باید در میدان حاضر شوند و با تولید آثار فاخر مانند فیلم، سریال، مستند، موسیقی، شعر و ادبیات نسبت به وقایع نگاری موضوعات ذکر شده اقدام کنند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اقدام خودجوش فرهنگسرای اندیشه در راستای کمک به افزایش روحیه کادر درمان و ثبت وقایع ایام کرونا در حوزه ادبیات قابل تقدیر است.
گزارش خطا
اخبار مرتبط

آزادی‌خواه با اشاره به برگزاری جشنواره فصل همدلی

فعالان فرهنگی با تولید آثار هنری دلگرم کننده کادر درمان باشند

ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن روایت نوجوانان در جنوب شهر؛ اختتامیه «صدرپلاس» با درخشش استعداد‌های نوجوان سینما
فیلم؛ بازدید سرپرست سازمان فرهنگی هنری از ویژه‌برنامه «به افتخار نوجوونی»
نخستین کارگاه «تربیت مربی سواد رسانه‌ای ویژه کودکان» در فرهنگسرای رسانه
«باران اسیدی» و «کلکسیونر» در تماشاخانه‌ ایران‌شهر روی صحنه‌ می‌روند
برگزاری نشست «شب ذهن و آگاهی» در فرهنگسرای سرو
«ارثیه خاموش» در باغ کتاب تهران رونمایی شد
برپایی مراسم یادبود ناصر تقوایی/ خالق «کاغذ بی‌خط» غریب بود
کاربردهای هوش مصنوعی در عکاسی نقد و بررسی شد
روایت تشکیل یگان موشکی ایران به چاپ بیست‌ و دوم رسید
اهدای جایزه یک عمر فعالیت ادبی به خالق کلیدر
اجرای ۳ نمایش در پردیس تئاتر تهران
خانه کاریکاتور ایران دبیرخانه سومین دوره مسابقه بین‌المللی کارتون «ترامپیسم» شد
اجرای نمایش خیابانی «پرستار» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۷ آبان ماه ۱۴۰۴
پویش «به افتخار نوجوونی» برای معرفی نوجوانان دارای ویژگی‌های اخلاقی و اجتماعی برجسته
اعلام نتایج بررسی متون بخش تئاتر صحنه‌ای جشنواره تئاتر «شهر»
سومین گردهمایی بزرگ خانواده «اهالی بهشت» در فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود
مسابقه شنیداری کتاب گویای «بزرگمرد کوچک»
مجمع بین‌المللی شهری بریکس، دیپلماسی شهری در خدمت منافع ملی- محمودرضا کبیری یگانه
«آموزش کاربردی ترانه‌سرایی»
دیوارنگاره جدید میدان ولی‌عصر(عج) رونمایی شد
اختتامیه سومین دوره فیلمسازی «صدر پلاس» در فرهنگسرای بهمن
برنامه‌های فرهنگی و هنری با «فرهنگسرای منتظر» در نماز جمعه تهران
نمایش و تحلیل فیلم «سه روز کندور» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۴